Beweegkuur

Wat is de Beweegkuur – Maasgouw?

Tijdens de Beweegkuur wordt u maximaal een jaar lang individueel begeleid door de fysiotherapeuten Paulien of Luuk. Bij het eerste gesprek brengt u samen met de fysiotherapeut uw gezondheid in kaart. Samen bespreekt u wat u graag wilt bereiken. U krijgt een inspanningstest om te bepalen hoe het met uw conditie gesteld is. Om te ontdekken welke vormen van beweging het best bij u passen, gaat u twee keer in de praktijk sporten. De beweegcoach helpt u vervolgens om een activiteit te kiezen die u leuk vindt. Samen bekijkt u welke bestaande activiteiten op het gebied van sport en bewegen in Maasgouw hierbij aansluiten. Tussentijds houdt de fysiotherapeut in de gaten of uw conditie verbetert. Tijdens deze beweegkuur brengt u tevens een bezoek aan de podotherapeut voor een voetencheck.

Wat kost de Beweegkuur?

De Beweegkuur kost niets. De begeleiding door de fysiotherapeut is gratis. De beweegkuur Maasgouw wordt gesubsidieerd door gemeente Maasgouw. Het lidmaatschap van een sportvereniging of de kosten die aan de beweeg of sportactiviteit verbonden zijn, betaalt u zelf.

Aanmelden

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen? Vraag dan aan uw huisarts of praktijkondersteuner of u aan de Beweegkuur kunt deelnemen. Bel, mail of kom langs voor het maken van een  afspraak:  T: 0475-570585 of E: info@fysioserton.nl