Oefentherapie Cesar

Wat doet een oefentherapeut Cesar?

 

Oefentherapie Heel:     www.oefentherapieheel.nl
Gezond bewegen kunt u leren!

Bewegen is gezond. Iedereen, van jong tot oud weet dat. Toch ervaren veel mensen pijn of beperkingen bij alledaagse bewegingen. Veel van deze klachten zijn niet direct het gevolg van een bepaalde ziekte of aandoening, maar hebben hun oorsprong in hoe een persoon zich in het dagelijks leven (niet) beweegt. Met andere woorden: zijn bewegingsgedrag.

Bewegingsgedrag zegt iets over de manier waarop een persoon omgaat met zijn lichaam. Vaak is men niet bewust van zijn bewegingsgedrag. We voelen ons lichaam pas als het pijn doet.

Oefentherapie Cesar gaat ervan uit dat wanneer iemand zich meer bewust wordt van zijn bewegingsgedrag, dit lichamelijke klachten kan verhelpen en/ of voorkomen. Pijnklachten in spieren en gewrichten ontstaan vaak of verergeren door een belastende houding of manier van bewegen. De Oefentherapeut maakt u bewust van deze belastende houdingen en uw specifieke manier van bewegen. Vervolgens begeleid de Oefentherapeut u in het toepassen van een optimale manier van bewegen in uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden.

Wilt U een afspraak maken? Bel met 0475-311022 of 0475-570585 (Fysio Serton) of mail: info@oefentherapieheel.nl